Dins del seu pla de renovació i millora de la flota, Soler i Sauret, SA. ha adquirit un nou autobús articulat de 18 metres de llargada i amb capacitat per a 120 passatgers. L’adquisició d’aquest nou tipus de vehicle, el més llarg i de més capacitat de la flota, respon a la voluntat de l’empresa de millorar el confort de viatge dels seus usuaris. Amb aquest nou vehicle l’empresa podrà oferir fins a 10 places assegudes més per viatge respecte els autobusos habituals de 13 metres.

El nou autobús s’estrenarà donant servei a la línia L51 entre St. Feliu de Llobregat i l’Av. Diagonal de Barcelona passant per St. Just Desvern i Esplugues de Llobregat.

Aquest nou vehicle de més capacitat es suma als dos autobusos de 15 metres i amb capacitat per a 113 viatgers (57 asseguts i 56 dempeus) que es van adquirir l’any passat i que donen servei a altres poblacions com Molins de Rei, Cervelló, Vallirana, Pallejà, St. Andreu de la Barca i Martorell.

Tots els vehicles que adquireix l’empresa estan adaptats a persones amb mobilitat reduïda.

Des de la seva fundació l’any 1925, l’empresa només havia tingut un vehicle de característiques similars. L’any 1971 es va adquirir el vehicle núm. 50, un autobús Pegaso articulat model 6035-A de 16,5 m de llarg amb capacitat per a 68 viatgers asseguts i 52 dempeus que servia els serveis entre Vallirana i Barcelona. L’any 1982, per disminució del nombre de viatgers, es va transformar en autobús estàndard de 11,2 m. La transformació va anar a càrrec del carrosser Beulas. L’any 1991 va ser donar de baixa de la flota de l’empresa.

Skip to content