Com puc arribar a…

Ciutat Esportiva Joan Gamper
Catalunya en miniatura

Ciutat esportiva Joan Gamper del F.C. Barcelona

La ciutat esportiva Joan Gamper del F. C. Barcelona de St. Joan Despí es troba al costat mateix de St. Feliu de Llobregat.

Mostra mapa

Com arribar-hi en transport públic?

Per arribar-hi es pot fer servir qualsevol dels autobusos interurbans de Soler i Sauret que passen per St. Feliu. Aquests provenen de diferents poblacions del Baix Llobregat i de Barcelona (Collblanc i Diagonal – F. Macià). La parada l’origen i final de Collblanc es troba al costat mateix del Camp Nou (c. Riera Blanca – Trav. de les Corts).

Les parades de Barcelona son:

 • Autobusos que surten per la Diagonal – F. Macià
  • C. Buenos Aires – Av. Sarrià o Compte Borrelll – Buenos Aires
  • Av. Diagonal – Dr. Fleming (C.C. L’Illa)
  • Av. Diagona – Pl. Reina M. Cristina ( L3 M. Cristina)
  • Av. Diagonal – Univ. de Barcelona (Palau Reial)
  • Av. Diagonal – Z. Universitària
  • Av. Diagonal – Parc de Cervantes
 • Autobusos que surten de Collblanc
  • Riera Blanca – Trav. de les Corts
  • Trav. de les Corts – Riera Blanca ( L5 Collblanc).

Per a saber-ne els horaris consulteu-los en el cercador de la nostra web tot escollint la vostra població d’origen i “St. Feliu de Llobregat” com a destinació o viceversa.

Si s’arriba en tren a St. Feliu el més còmode és agafar davant mateix de l’estació la línia SF1 de l’autobús urbà i baixar a la parada del davant del tramvia. Les línies de tren que passen per St. Feliu de Llobregat son la R1 i R4 de Rodalies de Catalunya. Més informació sobre els horaris dels trens a www.rodaliesdecatalunya.cat

A St. Feliu de Llobregat també s’hi pot arribar amb la línia L52 de Baixbus i la línia T3 del Trambaix (St. Feliu – Consell Comarcal).

La parada d’autobús més propera és la situada davant de la parada del tramvia. Aquesta parada és la primera que ens trobem al arribar a St. Feliu des de Barcelona i la última en sortir-ne.

Al baixar a la parada caminarem direcció St. Feliu uns metres, creuarem el pont sobre les vies del tren i girarem a mà esquerra on ja veurem les instal·lacions de la ciutat esportiva.

Catalunya en Miniatura – El Bosc Animat

El complex de Catalunya en Miniatura i El Bosc Animat es troba a Torrelles de Llobregat.

Mostrar mapa

Bitllet combinat tren+bus+entrada parc Catalunya en Miniatura

Es pot adquirir a qualsevol estació d’FGC el títol de transport combinat “Tot Catalunya en Miniatura” que inclou, per 16€ els adults i 12€ els infants: un bitllet d’anada i tornada a l’estació de Sant Vicenç dels Horts des de qualsevol punt de la línia Llobregat-Anoia d’FGC, un bitllet d’anada i tornada de Soler i Sauret des de Sant Vicenç dels Horts a Catalunya en Miniatura (línies L62 o L71) i un tiquet d’entrada a les instal·lacions de Catalunya en Miniatura. Per a més info: www.catalunyaenminiatura.com o al tel. 936 890 960.

La línia L71 circula els laborables de dilluns a divendres (excepte agost) i uneix l’estació de St. Vicenç dels Horts amb Torrelles de Llobregat. La línia L62 circula de dilluns a diumenge i passa per St. Vicenç dels Horts i arriba a Torrelles de Llobregat. La parada de la línia L71 està just en front de l’estació. Seguiu les indicacions del carrer per arribar a la parada de la L62. Les línies L71 i L62 no paren a la porta del parc. Ho fan a una parada de Torrelles a 5min del parc.

Com arribar-hi des de Barcelona?

–  Agafant la línia L62 a Collblanc

Per agafar la línia L62 a Collblanc s’ha  d’agafar la línia 5 del metro fins a “Collblanc” i sortir de l’estació seguint les indicacions del “Camp Nou”. Un cop al carrer girarem a l’esquerra pel carrer Francesc Layret i seguirem per aquest carrer fins a arribar a la cruïlla amb Travessera de les Corts. Allà a mà dreta veure’m la parada d’autobús on para la línia L62.

També es pot agafar la línia L62 en qualsevol de les seves parades de la resta de municipis per on passa. Podeu consultar les seves parades i els municipis pels que passa a la nostra web. Parades L62

Mostrar mapa

–  Amb Ferrocarrils de la Generalitat (línia Llobregat-Anoia) des de la Pl. Espanya i a St. Vicenç dels Horts agafar la línia L62 o la línia L71

Per arribar a St. Vicenç dels Horts amb Ferrocarrils de la Generalitat s’ha d’anar a buscar el tren a l’estació de la Pl. Espanya de Barcelona. Podeu consultar els horaris i les línies que van de Barcelona (Pl. Espanya) a St. Vicenç dels Horts a www.fgc.cat

Per agafar la línia L62 a St. Vicenç dels Horts baixarem del tren a l’estació de “Can Ros” i al sortir de l’estació seguirem pel carrer Llobregat fins arribar a la cruïlla de l’Av. Barcelona on girarem a l’esquerra i allà mateix trobarem la parada de la línia L62.

Motrar mapa

Per agafar l’autobús la línia L71 a St. Vicenç dels Horts baixarem del tren a l’estació de “St. Vicenç dels Horts” i davant mateix de l’estació trobarem la parada.

On hem de baixar del autobús?

Baixarem a la primera parada de Torrelles. Per a més seguretat, al sortir de St. Vicenç del Horts es pot preguntar al conductor en quina parada s’ha de baixar per anar a Catalunya en Miniatura o quina és la primera parada de Torrelles. Un cop baixem del autobús veure’m les indicacions al carrer per arribar al recinte que es troba a uns minuts caminant.

Com ho hem de fer per tornar?

Anirem a la parada d’enfront a la que hem baixat a l’anada per esperar l’autobús de tornada.

Un cop a St. Vicenç la línia L71 ens deixarà davant mateix de l’estació de St. Vicenç dels Horts. És la última parada.

Per anar a buscar el tren, si baixem de Torrelles amb la línia L62 haurem de baixar a la parada de Ctra. de St. Boi – Llobregat (la última abans de sortir de St. Vicenç) on baixarem, creuarem la carretera i seguirem el c. Llobregat fins arribar a l’estació de “Can Ros”.

Mostra un mapa més gran

Per tornar a buscar el metro a Collblanc, seguirem amb l’autobús fins a Barcelona on baixarem a la penúltima parada (Ctra. de Collblanc – Progrés) enfront de la parada del metro

Mostra un mapa més gran

Quant val el bitllet i on s’ha de comprar?

El preu del bitllet  senzill es pot consultar a l’apartat de les tarifes de la nostra web. Aquest s’adquireix a bord del autobús i se n’ha d’adquirir un cada cop que es puja a l’autobús.

Es pot viatjar amb qualsevol targeta del sistema tarifari integrat de l’ATM. El trajecte entre Barcelona i Torrelles és de 2 zones.  Aquestes targetes permeten agafar el metro o el tren i després l’autobús sense que al tornar a validar el bitllet es resti un viatge. Aquestes targetes es poden adquirir en les estacions de tren i de metro així com en altres establiments. No es venen a bord del autobús. Informació títols integrats ATM.

També es vàlida la targeta B1. Que es pot adquirir a bord del autobús (no tots els conductors en venen) i en alguns establiments de la zona. Punts de venda targetes B1. Pel viatge entre Barcelona i Torrelles cal adquirir una targeta B1 de 2 zones. Aquesta targeta només és vàlida en els autobusos de Soler i Sauret i no permet fer transbordaments entre autobusos. Informació sobre la targeta B1.

Tingueu en compte que:

La línia L62 circula  de dilluns a diumenge durant tot l’any. Consulteu-ne els horaris en la nostra web.
La línia L71 circula només de dilluns a divendres laborables excepte el mes d’agost. Consulteu-ne els horaris en la nostra web.

Skip to content