Nous autobusos pels serveis interurbans

L’arribada de 3 nous autobusos pels serveis interurbans permet tenir el 100% de la flota adaptada

La setmana passada van arribar a cotxeres 3 nous autobusos interurbans. Aquests vehicles s’han comprat per complir amb el pla de renovació de la flota de serveis adscrits a les concessions de la Generalitat de Catalunya. Són 3 autobusos de 12m de llarg carrossats per Castrosua. Dos d’ells són models Cityversus i el tercer és del model Magnus E. Tots tres tenen motor i xassís MAN i estan adaptats a persones amb mobilitat reduïda i compleixen amb les últimes normes de qualitat del aire.

Els nous autobusos presenten dues novetats en la flota de Soler i Sauret. Per un costat venen amb una nova imatge interior. Els colors de butaques, tapisseria, terra, parets i barres interiors són diferents als actuals. Aquesta serà la nova configuració de la imatge interior que lluiran tots els vehicles nous a partir d’ara.Nous autobusos pels serveis interurbans

A part, els dos models Cityversus tenen la particularitat de tenir 3 portes, una d’entrada i dues de sortida. Aquests vehicles van destinats a la línia L51, una línia que dóna un servei de caire molt urbà amb una constant entrada i sortida de passatgers. Esperem que amb les tres portes el moviment dels passatgers dins del autobús sigui molt fluid i per tant es viatge d’una forma més confortable.

Amb l’arribada d’aquests nous vehicles s’han donat de baixa els últims autobusos de pis alt de l’empresa cosa que significa que tota la flota de Soler i Sauret està adaptada. Des d’avui dilluns qualsevol servei prestat per l’empresa disposarà de rampa i espai reservat per a PMR.

Divendres 20 de desembre un d’ells ja va sortir a prestar servei i avui dilluns 23 ho han fet els altres dos. Un dels vehicles va destinat a qualsevol de les línies interurbanes i els altres dos, com hem dit, van destinats a la línia L51.

 

Skip to content