A partir del 30 de març la línia que uneix els barris de Valldaina i Can Sunyer de Castellví de Rosanes amb St. Andreu de la Barca millora el servei amb les actuacions següents:

Des d’aquest dia una nova expedició a les 12.00 sortirà de St. Andreu de la Barca cap a Can Sunyer i Valldaina i tornarà a les 12.30 des de Valldaina i Can Sunyer cap a St. Andreu de la Barca.

A més a més totes les expedicions al seu pas pel barri de la Colònia del Palau accediran, en ambdós sentits, fins al capdamunt del barri per donar servei a la zona de la Pl. del Bosc i de la residència.

I també totes les expedicions perllongaran el seu recorregut a St. Andreu de la Barca i a Castellví de Rosanes. A St. Andreu de la Barca des de la Pl. de les Palmeres es perllonga el recorregut fins el barri del Pla de l’Estació donant servei als veïns de l’Av. de Barcelona, l’Institut Monsterrat Roig i al CEIP St. Andreu de la Barca. A Castellví de Rosanes la línia passarà a finalitzar al final del c. Tarragona passada la cruïlla amb el c. Girona donant més cobertura al barri de Valldaina.

Les millores descrites s’inclouen en el marc de les mesures de potenciació de la xarxa de transport públic de viatgers promogudes pel Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya que, en aquest cas, actua conjuntament amb els ajuntaments de Castellví de Rosanes i Sant Andreu de la Barca.

Skip to content