D’acord amb legislació vigent els membres de les famílies nombroses poden adquirir alguns dels títols integrats ATM amb descomptes les famílies nombroses o monoparentals de categoria general obtenen bonificacions en el preu dels títols de transport d’un 20%, i les famílies de categoria especial d’un 50%.

Les targetes ATM que es poden adquirir amb aquests descomptes són la T-Mes, la T-Trimestre i la T-Jove. A part existeix un títol multipersonal exclusiu per a famílies nombroses o monoparentals que permet fer 70 viatges en 90 dies, la T-FM/FN 70/90.

Les mateixes famílies i categories tenen dret al descompte en la compra del bitllet senzill. Només han d’ensenyar al conductor el seu carnet de familia nombrosa o monoparental per a que aquest els apliqui el descompte.

Des d’aquesta setmana a part dels punts de venda establerts fins ara (taquilles de les estacions de renfe, centres d’atenció al client de TMB i FGC, …) es poden adquirir aquests títols amb els seus corresponents descomptes en les nostres oficines.

Skip to content