Soler i Sauret va rebre, de mans del conseller d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, David Mascort i Subiranas, el certificat conforme ens hem adherit al Programa d’acords voluntaris per a la reducció de les emissions de gasos amb efecte hivernacle (GEH) durant els darrers cinc anys. Soler i Sauret es va adherir al programa al 2020.

El Programa d’acords voluntaris, de l’Oficina Catalana del Canvi Climàtic, està en funcionament des de l’any 2010 i dona eines, suport i reconeixement a les organitzacions que voluntàriament volen calcular i reduir les seves emissions de GEH, més enllà del que obliga la normativa. Actualment en formen part 242 organitzacions de diferents sectors d’activitat. Més de dues terceres parts són empreses privades, la gran majoria, pimes, i una tercera part són entitats de l’administració pública i organitzacions sense ànim de lucre.

L’acte, al qual van participar també la directora general de Qualitat Ambiental i Canvi Climàtic, Mireia Boya i Busquet, i la directora de l’Institut Català d’Energia (ICAEN), Marta Morera i Marcé, es va celebrar ahir, 20 de juny, al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB).

Certificat Acorts Voluntaris

Ves al contingut