Soler i Sauret considera la inserció social i laboral de persones amb discapacitat intel·lectual un element important per la consecució d’una igualtat d’oportunitats efectiva, potenciant col·laboracions emmarcades dins de l’acció social de la seva política de Responsabilitat Social Corporativa.

En aquesta línia, Soler i Sauret i la Fundació NouXamfrà hem signat, per vuitè any consecutiu, un conveni de col·laboració amb el que Soler i Sauret patrocina a l’entitat amb el finançament de la compra de béns i materials pel Centre Especial de Treball (CET) de la Fundació, el qual promou la inserció laboral de les persones amb discapacitat.

Aquest any els diners es destinen a l’adquisició de maquinaria adequada pel projecte Fundació Ferrer Sustainability “GREEN FOR GOOD”.

Fundació NouXamfrà podreu saber més d’aquesta fundació i comprar a la seva botiga online productes artesans, socials sostenibles i de disseny, produïts per persones amb capacitats diverses del Centre Especial de Treball de la Fundació.

Nouxamfrà 2024

Skip to content