RSS RSSFacebookTwitter Soler i Sauret

Última hora

L61 Desviament a Sant Boi de Llobregat

Per canvi de sentit provisional del carrer Picasso de Sant Boi de Llobregat, la línia L61 circularà en direcció Sant Vicenç dels Horts pel carrer Girona realitzant parades provisionals del servei urbà com s'indica al croquis següent:

L64 L65 L68 L69 Desviament Martorell pista patinatge

Degut a la instal·lació d'una pista de patinatge al carrer Mercè Rodoreda, les línies L64, L65, L68 i L69 circularan desviades al municipi de Martorell fins el 10 de gener. L'origen/final es realitzarà a l'ambulatori.

 

 

Registro de huella de carbono, compensación y proyectos de absorción de dióxido de carbono

Soler i Sauret s’ha inscrit al Registro de huella de carbono, compensación y proyectos de absorción de dióxido de carbono del Ministerio para la Transición Ecològica y el Reto Demográfico.

Aquest registre recull els esforços de les organitzacions espanyoles en el càlcul i reducció de les emissions de gasos d’efecte hivernacle que genera la seva activitat.

Amb aquesta inscripció es demostra que Soler i Sauret ha calculat la seva petjada de carboni i que es troba en el camí de reduir les seves emissions.

Obres Av Països Catalans Esplugues

Degut a les obres de l'Avinguda Països Catalans d'Esplugues de Llobregat, els serveis de les línies EP1, EP2, L51 i L57 circularan en direcció Barcelona pel carril lateral des del dia 6 de novembre. Les parades quedaran desplaçades tal i com es mostra al croquis:

L60 Desviament per obres a Sant Feliu de Llobregat

A partir de dimarts 26 d'octubre, la línia L60 circularà desviada per obres al carrer Constitució. El servei es desviarà per Laureà Miró i pujarà a l'estació de Renfe per Joan Batllori - Passeig Nadal. Quedaran anul·lades les parades de Coll i Alentorni i c. Constitució. 

Últimes notícies

 • Distintiu de garantia de qualitat ambiental +

  SOLER I SAURET ha obtingut el Distintiu de garantia de qualitat ambiental corresponent a la categoria de Taller de vehicles atorgat pel Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural de Llegir més
 • Programa d’acords voluntaris +

  SOLER i SAURET s’adhereix al Programa d’acords voluntaris per a la reducció de les emissions de gasos amb efecte d’hivernacle (GEH) impulsat per la Generalitat de Catalunya. Aquest Programa es Llegir més
 • Informe de Sostenibilitat 2020 +

  Per cinquè any consecutiu, Soler i Sauret publica l’informe de Sostenibilitat de l’empresa dins del marc del Pacte Mundial de les Nacions Unides. L’informe de sostenibilitat és l’eina amb que Llegir més
 • Reglament EMAS +

  Soler i Sauret ha estat certificada amb el sistema de gestió ambiental creat per la Comissió Europea d’acord amb el Reglament EMAS. L'EMAS (Eco-Management and Audit Scheme) és una eina Llegir més
 • 1
xarxes socials