RSS RSSFacebookTwitter Soler i Sauret

Últimes notícies

Soler i Sauret, S.A. va presentar ahir els excel·lents resultats del funcionament del transport a demanda a Vallirana (Barcelona).

Soler i Sauret, S.A. va presentar ahir els excel·lents resultats del funcionament del transport a demanda a Vallirana (Barcelona).

Des del passat 1 d’agost, Soler i Sauret, S.A. opera un servei de transport a la demanda pioner al municipi de Vallirana del que ahir es van presentar els bons resultats obtinguts durant aquest primer mes i mig de funcionament.

El servei de transport a demanda (TAD) forma part del servei de transport urbà i funciona a través de l’aplicació per a telèfons mòbils. Mitjançant l’aplicació Shotl els usuaris poden demanar al bus que els reculli i els porti en qualsevol de les parades dels barris coberts pel sistema de TAD.

El sistema TAD dona cobertura a 7.300 veïns i veïnes de diferents barris mitjançant un total de 79 parades que cobreixen 490 hectàrees del municipi. Aquest servei funciona tot l’any, de dilluns a divendres feiners de 9:00 a 15:00 i de 18:00 a 21:00 i de 9:00 a 15:00 els dissabtes.

Gràcies al TAD els veïns d’aquests barris han passat de tenir un autobús al dia o cada 90 min. a esperar de mitjana uns 20 min. a que els reculli l’autobús a demanda.

Fins a mitjans de setembre més de 1.300 persones han fet servir el servei a demanda. Diàriament el servei TAD transporta, de mitjana, unes 40 persones els dies laborables que arriben a ser més de 60 els dies de mercat setmanal i unes 16 persones els dissabtes.

Durant el mes d’agost l’augment d’usuaris del servei del TAD va ser de més del 250% quan, en termes d’oferta aquesta es va augmentar només en un 100% respecte el servei del mes d’agost del any anterior. Inclús el nombre de viatgers d’aquest mes d’agost supera en gairebé un 30% el nombre d’usuaris del mes d’octubre del 2017.

En termes de viatgers per km/útil, el servei del TAD obté un rati similar a les altres dues línies regulars del municipi i inclús és superior a una d’elles.

Hi ha gairebé 200 persones que s’han registat a l’App i cadascuna d’elles realitza, de mitjana, 1,34 viatges al dia.  L’ús de l’App per fer les sol·licituds del servei es situa al voltat del 60% de mitjana arribant a ser de més del 70% en algunes franges horàries. Els usuaris han puntuat el servei TAD amb un 4,6 sobre 5.

Aquest és un servei de l’Ajuntament de Vallirana, de la xarxa de Transports Públics de la Generalitat de Catalunya que opera Soler i Sauret i que està integrat al sistema tarifari de l’ATM de Barcelona.

Últimes notícies

 • Soler i Sauret, S.A. va presentar ahir els excel·lents resultats del funcionament del transport a demanda a Vallirana (Barcelona). +

  Soler i Sauret, S.A. va presentar ahir els excel·lents resultats del funcionament del transport a demanda a Vallirana (Barcelona). Des del passat 1 d’agost, Soler i Sauret, S.A. opera un Llegir més
 • Vallirana presenta el nou servei de transport urbà. +

  Vallirana presenta el nou servei de transport urbà. El nou servei del Vallibus que començarà el proper 1 d’agost, tindrà 3 línies i un servei de bus a demanda. (Si Llegir més
 • L'informe de Sostenibilitat de Soler i Sauret s'incorpora al Directori RScat de la Generalitat de Catalunya +

  L’aposta decidida per integrar aspectes socials, mediambientals i de bon govern en la gestió de les empreses i organitzacions, ha anat guanyant posicions a mesura que el sector empresarial, la Llegir més
 • Soler i Sauret col·labora al Territori Special 2017 Sant Just Desvern +

  El passat 14 de maig es va celebrar el Territori Special 2017 a Sant Just Desvern, una trobada esportiva de més de 600 esportistes amb discapacitat intel·lectual de tot l’estat Llegir més
 • 1
xarxes socials