RSS RSSFacebookTwitter Soler i Sauret

Últimes notícies

Vallirana presenta el nou servei de transport urbà.

Vallirana presenta el nou servei de transport urbà.

El nou servei del Vallibus que començarà el proper 1 d’agost, tindrà 3 línies i un servei de bus a demanda.

(Si no pots visualitzar el video, fes clic AQUÍ)

A partir del proper dimecres 1 d’agost, Soler i Sauret, S.A. iniciarà l’operació del nou servei de bus urbà de Vallirana. El servei del Vallibus comptarà amb 3 línies (L1, L2 i L3) i un servei de transport a la demanda (TAD) per facilitar la mobilitat per la població i per connectar els principals equipaments i punts d’interès. El servei funcionarà tot l’any, de dilluns a divendres de 7:30 a 21:00 i de 9:00 a 15:00 els dissabtes i s’operarà amb una flota de 2 autobusos un del quals es renovarà durant aquest any 2018.

Les línies L1, L2 i L3 cobreixen cadascuna d’elles diferents sectors (Les Bassioles, El Lledoner i la Selva Negra – Mas de les Fonts respectivament) i conflueixen totes a la zona de l’Institut Vall d’Arús. Totes elles circularan d’acord amb uns horaris i recorreguts regulars com fins ara.

Com a novetat, el nou servei del Vallibus inclou un servei de transport a la demanda (TAD) que funcionarà a través d’una aplicació per a telèfons mòbils. Mitjançant l’aplicació Shotl els usuaris podran demanar al bus que els reculli i els porti en qualsevol de les 79 parades dels barris coberts pel sistema de TAD.  Amb aquest nou sistema s’amplia el servei a més veïns i s’eviten trajectes innecessaris.

El sistema TAD donarà cobertura als 7.300 veïns i veïnes dels barris de Can Batlle, Can Rovira, La Llibra Casanovas, Mas de les Fonts, Mas Rovira, Mirador, Pinars, Selva Negra, Solana, Soleia, Vall del Sol i Vallirana Parc mitjançant un total de 79 parades que cobreixen 490 hectàrees del municipi.  

Aquest servei de TAD funcionarà tot l’any, de dilluns a divendres feiners de 9:00 a 15:00 i de 18:00 a 21:00 i de 9:00 a 15:00 els dissabtes.

Totes les parades del Vallibus estaran senyalitzades i inclouran la informació de pas de les línies. La millora de les parades inclou també la instal·lació de marquesines en algunes d’elles durant el proper mes de setembre. 

Aquest és un servei de l’Ajuntament de Vallirana, de la xarxa de Transports Públics de la Generalitat de Catalunya que opera Soler i Sauret i que està integrat al sistema tarifari de l’ATM de Barcelona.

 

Últimes notícies

 • Registro de huella de carbono, compensación y proyectos de absorción de dióxido de carbono +

  Soler i Sauret s’ha inscrit al Registro de huella de carbono, compensación y proyectos de absorción de dióxido de carbono del Ministerio para la Transición Ecològica y el Reto Demográfico. Llegir més
 • Distintiu de garantia de qualitat ambiental +

  SOLER I SAURET ha obtingut el Distintiu de garantia de qualitat ambiental corresponent a la categoria de Taller de vehicles atorgat pel Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural de Llegir més
 • Programa d’acords voluntaris +

  SOLER i SAURET s’adhereix al Programa d’acords voluntaris per a la reducció de les emissions de gasos amb efecte d’hivernacle (GEH) impulsat per la Generalitat de Catalunya. Aquest Programa es Llegir més
 • Informe de Sostenibilitat 2020 +

  Per cinquè any consecutiu, Soler i Sauret publica l’informe de Sostenibilitat de l’empresa dins del marc del Pacte Mundial de les Nacions Unides. L’informe de sostenibilitat és l’eina amb que Llegir més
 • 1
xarxes socials