A partir de l’1 de març, posem en funcionament el nou servei de bus urbà a Pallejà amb importants millores.

PF1: nou servei de Bus Metropolità

Dona servei al centre urbà de Pallejà, a Fontpineda i la Magina, i connecta amb Corbera de Llobregat.

Aquest nou servei, dins el sistema tarifari integrat, permet a les persones usuàries connectar amb la línia e8 (exprés.cat) a Corbera de Llobregat i amb el servei de Ferrocarrils de la Generalitat a Pallejà.

La línia PF1 fa un recorregut d’anada i tornada a Corbera de Llobregat, amb dues expedicions que arriben a l’escola La Garalda i a l’institut de Pallejà coincidint amb l’horari d’entrada i sortida.

En sentit Pallejà, els dies feiners, les expedicions que passaran per la Magina es combinaran amb d’altres que aniran directament al centre urbà.
Així doncs, algunes no hi aniran, d’altres pararan únicament a Santa Magina i d’altres arribaran fins a Sant Joan.

Els dissabtes i festius totes les expedicions arriben fins a la Magina alta (Sant Joan).

La línia PF2 és una expedició especial per donar servei a les escoles La Garalda i l’Oreig coincidint amb l’horari d’entrada, els dies lectius, amb inici a Prat de la Riba i final a l’escola l’Oreig. De tornada es realitza el recorregut de la PF1, amb origen a via Pallejà (es permet completar el viatge a dalt del bus un cop passat el final de trajecte, fins a la parada de destinació).

 Com a novetat s’han habilitat unes guixetes automàtiques al Castell de Pallejà per recuperar els objectes perduts.

També es podrà consultar tota la informació del servei al minut a l’app AMB Mobilitat i contactar amb nosaltres per WhatsApp (687 69 00 30) a més a més dels canals habituals.

Tot el detall de la informació el podeu consultar aquí.

Inici Servei Palleljà

Skip to content