RSS RSS Google + FacebookTwitter Soler i Sauret

L63 L64 L65 L68 L69 CSNY Modificació del recorregut a St. Andreu div. 23 juny

Divendres 23 de juny els autobusos cricularan per la NII, c. Priorat i Av. Constitució enlloc de fer-ho per c. Esport i Av. Constitució. Hi haurà una parada provisional a Av. Constitució/Priorat en amdós sentits i enfront de l'Ajuntament en sentit Barcelona.

L62 L71 modificació del recorregut a St. Vicenç

La parada "Ctra. de Torrelles/Sant Joan" de les línies L62 i L71 -sentit Torrelles de Ll.- queda fora de servei per obres des del dia 19 de juny i fins a nou avís. Com alternativa es pot fer servir la parada de la "Pl. dels Països Catalans".

 

L62 modificació del recorregut a St. Vicenç diss. 17 juny al 29 juliol

Tots els dissabtes des del 17 de juny i fins el 29 de juliol, les expedicions de la línia L62 -sentit Molins de Rei- de les 22:00 i 22:55 h circularan desviades pel c. de Ramon Poch i la ctra. de Sant Boi. Les parades afectades són "Pl. de la Vila" i "CAP Vila Vella". S'habilitaran parades provisionals a "Ramon Poch/Rafael Casanova" i "Ctra. de Sant Boi, davant del CAP Vila Vella".

 

Modificació dels horaris de la línia E17

A partir del dilluns 15 de maig, la línia E17 modifica els seus horaris per tal de millorar la seva puntualitat. Consulteu els detalls a "Alternacions dels serveis".

EP1 modificació del recorregut per obres

Amb motiu d'obres, a partir de dilluns 20., la línia EP1 no passarà per C/ del Bruc. Com a alternativa es desviarà des de la Plaça de la Sardana al C/ Carme, amb una parada provisional al c. Mª Claret.

SV1 SV2 SV3 ESC modificació del servei

SV1 SV2 SV3 ESC modificació del servei

A partir de dimecres 15 de febrer les primeres sortides del dia entre les 6:00 i les 8:00 del matí modifiquen els seus horaris. Consulta els detalls a l'apartat d'incidències.

Últimes notícies

 • Soler i Sauret col·labora al Territori Special 2017 Sant Just Desvern +

  El passat 14 de maig es va celebrar el Territori Special 2017 a Sant Just Desvern, una trobada esportiva de més de 600 esportistes amb discapacitat intel·lectual de tot l’estat Llegir més
 • Transport urbà de Valldoreix +

  Des del passat 30 de maig ValldoreixBus la UTE formada per Marfina Bus, S.A i Soler i Sauret, S.A. opera el servei de transport urbà en autobús de l’EMD de Llegir més
 • Transport urbà de St. Vicenç dels Horts i Martorell +

  Des d’avui Soler i Sauret, S.A. opera els serveis de transport urbà en autobús dels municipis de St. Vicenç dels Horts i de Martorell ja que des del passat 1 Llegir més
 • Millora del servei d'agost de l'autobús urbà de Vallirana +

  L’Ajuntament de Vallirana ha aposat aquest estiu per a una millora del servei del més d’agost del Vallibus. Així, aquest any, entre l’1 i el 31 d’agost el Vallibus circularà Llegir més
 • 1
xarxes socials