RSS RSS Google + FacebookTwitter Soler i Sauret

MolinsBus parada anul·lada

Amb motiu de la fira queda anul·lada la parada de c. Francesc Layret a partir de dimecres 27 i fins el 3 d'octubre.

SF1 Parada anul·lada 27-28 SET.

Del dimecres 27 a les 13:00 fins a dijous 28 a les 21:00 hores queda anul·lada per obres la parada de Pg. Compte de Vilardaga - Federica Montseny.

EP2 alteració del servei 27 SET.

Dimecres 27 de setembre de 8.00h a 13.00h, per obres al c. Àngels, els autobusos circularan per Dr. Gimeno, Tramuntana i Est fins enllaçar amb el recorregut habitual.

 

Santvibus - Modificacions del servei

A partir del proper dimarts 12 de setembre per tal de millorar el servei s'estableixen modificacions en les línies SV1, SV2, SV3 i SV4. Consulteu-ne els detalls a l'apartat "Alteracions del servei" o a la web www.santvibus.com.

 

L57 L61 L62 L64 L65 L68 modificació del servei

A partir de dimarts 12 de setembre les línies modifiquen alguns serveis de les línies L57, L61, L62, L64, L65 i L68. Consulteu-ne els detalls a l'apartat "Alteracions del servei" o confirmeu els horaris fent una cerca al cercador d'horaris.

 

L71 Parada anul·lada a Torrelles

Per obres, la línia L71 no farà la parada de Can Sostres fins nou avís.

EP1 modificació del recorregut per obres

Amb motiu d'obres, a partir de dilluns 20., la línia EP1 no passarà per C/ del Bruc. Com a alternativa es desviarà des de la Plaça de la Sardana al C/ Carme, amb una parada provisional al c. Mª Claret.

SV1 SV2 SV3 ESC modificació del servei

SV1 SV2 SV3 ESC modificació del servei

A partir de dimecres 15 de febrer les primeres sortides del dia entre les 6:00 i les 8:00 del matí modifiquen els seus horaris. Consulta els detalls a l'apartat d'incidències.

Últimes notícies

 • Soler i Sauret col·labora al Territori Special 2017 Sant Just Desvern +

  El passat 14 de maig es va celebrar el Territori Special 2017 a Sant Just Desvern, una trobada esportiva de més de 600 esportistes amb discapacitat intel·lectual de tot l’estat Llegir més
 • Transport urbà de Valldoreix +

  Des del passat 30 de maig ValldoreixBus la UTE formada per Marfina Bus, S.A i Soler i Sauret, S.A. opera el servei de transport urbà en autobús de l’EMD de Llegir més
 • Transport urbà de St. Vicenç dels Horts i Martorell +

  Des d’avui Soler i Sauret, S.A. opera els serveis de transport urbà en autobús dels municipis de St. Vicenç dels Horts i de Martorell ja que des del passat 1 Llegir més
 • Millora del servei d'agost de l'autobús urbà de Vallirana +

  L’Ajuntament de Vallirana ha aposat aquest estiu per a una millora del servei del més d’agost del Vallibus. Així, aquest any, entre l’1 i el 31 d’agost el Vallibus circularà Llegir més
 • 1
xarxes socials