RSS RSS Google + FacebookTwitter Soler i Sauret

Últimes notícies

Soler i Sauret, S.A. presenta nous autobusos amb dues places per a persones amb mobilitat reduïda

Alguns usuaris amb mobilitat reduïda havien mostrat a Soler i Sauret, S.A. la conveniència de dotar als vehicles de transport interurbà de l’empresa de més d’una plaça per a persones amb mobilitat reduïda.

Des de Soler i Sauret, S.A. es va recollir aquest suggeriment i aprofitant la incorporació de nous vehicles aquest 2016 es van encarregar les noves unitats amb una nova distribució interior que permetés viatjar a dues persones amb cadira de rodes.

D’acord amb el pla de renovació i ampliació de la flota que l’empresa té signat amb la Direcció General de Transports i Mobilitat (DGTM) de la Generalitat, entitat titular de les concessions de transport interurbà per carretera operades per Soler i Sauret, S.A., el passat 12 de setembre es van incorporar al servei 3 noves unitats amb la nova distribució interior.

Dues d’aquestes unitats han estat carrossades per Castrosua sobre un bastidor Scania de 15 metres, disposen de 53 seients, 4 seients abatibles i 2 places PMR,  climatització Thermoking, sistema de detecció d’incendis Fogmaker, rampa telescòpica Massats i cartells electrònics BQB amb sistema dot-led.

La tercera unitat també carrossada per Castrosua però sobre un bastidor MAN de 13m amb 41 seients, 4 seients abatibles i 2 places PMR i igual que les anteriors disposa de climatització, detecció d’incendis, rampa telescòpica i cartells electrònics BQB.

El fet que dos dels vehicles incorporats siguin de 15 metres suposa una millora del servei doncs aquests vehicles ofereixen fins a un 20% més de capacitat que els vehicles de 13 metres.

Aquestes noves unitats presten servei a les línies

L50: Vallirana – Barcelona (Collblanc)
L62: Torrelles – Barcelona (Collblanc)
L63: Sant Andreu de la Barca – Pallejà – Barcelona (Pl. Francesc Macià)
L64: Martorell – Barcelona (Pl. Francesc Macià)
E17: BusExpress Vallirana – Barcelona (Pl. Francesc Macià).

Des de l’any 2013, en compliment del compromís adquirit amb la DGTM, tots els autobusos de l’empresa estan  adaptats a persones amb mobilitat reduïda i disposen de rampa d’accés i espai reservat per a cadires de rodes.

El passat dissabte 1 d’octubre es va presentar a la Pl. del Molí de Molins de Rei la tercera de les unitats amb la presència de Il·ltre. Sr. Joan Ramon Casals, alcalde de Molins de Rei; el Sr. Xavi Paz, primer tinent d’alcalde de Molins de Rei; el Sr. Miquel Zaragoza, tinent d’alcalde i regidor de mobilitat de Molins de Rei així com de la Sra. Mercè Sant Martí, Directora dels Serveis Territorials de Territori i Sostenibilitat a Barcelona.

Últimes notícies

 • Soler i Sauret, S.A. presenta nous autobusos amb dues places per a persones amb mobilitat reduïda +

  Alguns usuaris amb mobilitat reduïda havien mostrat a Soler i Sauret, S.A. la conveniència de dotar als vehicles de transport interurbà de l’empresa de més d’una plaça per a persones Llegir més
 • Transport urbà de Valldoreix +

  Des del passat 30 de maig ValldoreixBus la UTE formada per Marfina Bus, S.A i Soler i Sauret, S.A. opera el servei de transport urbà en autobús de l’EMD de Llegir més
 • Transport urbà de St. Vicenç dels Horts i Martorell +

  Des d’avui Soler i Sauret, S.A. opera els serveis de transport urbà en autobús dels municipis de St. Vicenç dels Horts i de Martorell ja que des del passat 1 Llegir més
 • Millora del servei d'agost de l'autobús urbà de Vallirana +

  L’Ajuntament de Vallirana ha aposat aquest estiu per a una millora del servei del més d’agost del Vallibus. Així, aquest any, entre l’1 i el 31 d’agost el Vallibus circularà Llegir més
 • 1
xarxes socials